CV installaties

In een radius van 50 kilometer rond Kockengen verzorg ik de aanleg van centrale verwarmingsinstallaties. Ik monteer CV ketels van vooraanstaande merken als Nefit, Remeha en Intergas. Als u de ketel bij mij aanschaft krijgt u 2 jaar onderhoud gratis. De reden dat ik kies voor deze merken is dat zij in de praktijk hun degelijkheid en betrouwbaarheid al volop hebben bewezen. In de 32 jaar van mijn werkzaamheden als loodgieter heb ik een ruime ervaring opgedaan en beschik over de juiste expertise voor de vakkundige montage en het onderhoud van uw CV installatie.

Plaatsen van CV installaties en verwarming

Vraag een offerte aan

Voor meer informatie

Bel me of stuur me een bericht

Heeft u vragen over mijn diensten of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met me op!

Willard Loodgieter Aanleg en renovatie van badkamers

Ik verzorg al het loodgieterswerk

Alle loodgieterswerken voor de aanleg van een badkamer behoren tot mijn werkzaamheden. Dit omvat het plaatsen en aansluiten van het sanitair op het riool, het verleggen van gasleidingen, het het aanleggen of verleggen van waterleidingen, het aanbrengen van het badkamermeubilair en de plaatsing van baden en douchecabines.

Loodgieterswerk aan sanitair en in de badkamer

Willard Loodgieter Voor lekkage en renovatie sta ik voor u klaar

Loodgieter voor op het dak

Dakbedekking van platte daken

Tot mijn specialismen behoort ook dakwerk. Ingeval van nieuwbouw voorzie ik de kleine platte of licht hellende daken van een bitumineuze dakbedekking. Bitumen hebben een zeer lange levensduur en zijn goed bestand tegen wisselende weersomstandigheden. Heeft u twijfels over de toestand van uw dakbedekking op een bestaand pand? Neemt u dan contact met mij op voor een vrijblijvende inspectie. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Mocht de dakbedekking gebreken vertonen dan bestaat het risico op lekkages. Tijdig ingrijpen is dan van belang. Ik verzorg graag de reparatie of vervanging voor u.

Willard Loodgieter De juiste afvoer van water op uw dak

Zinkwerk

Een dakgoot die het hemelwater niet goed kan afvoeren kan zorgen voor het doorslaan van vocht in de muren van een pand. Deze dakgoot dient zo snel mogelijk vervangen te worden door een nieuw zinken exemplaar. U kunt mij ook inschakelen voor het aanbrengen van zinken dakgoten en deklijsten aan nieuwbouwpanden.

Ik verzorg ook al het zinkwerk

Heeft u direct hulp nodig?

Op alle werkzaamheden geef ik een garantie van 2 jaar. Bent u op zoek naar een loodgieter in de regio die beschikt over de nodige ervaring en vakkennis om alle klussen en projecten professioneel voor u te verzorgen? Zoekt u dan niet verder, u heeft Willard loodgieter tenslotte al gevonden. Informeert u naar alle mogelijkheden. Ik ga graag met u in gesprek om de werkzaamheden zo uit te voeren dat alles aansluit bij uw wensen en verwachtingen.